XERRADA-TALLER: QUÈ AMAGUEN ELS CONTES; Dimarts 22/10; 19:00 h. Activitat gratuïta.

 
El dimarts 22 d'octubre, a les 19:00 h.
dintre del 4t FESTIVAL DE NARRACIÓ ORAL DE BARCELONA: MUNT DE MOTS.

http://www.muntdemots.org/2013/




Xerrada-Taller: 
QUÈ AMAGUEN ELS CONTES 


Els contes no són només una eina d'entreteniment, són proveïdors de recursos pel desenvolupament infantil i eines de coneixement intern. Els contes mai són el que semblen, parlen amb el seu llenguatge màgic-simbòlic que arriba directament a l'inconscient, al nen interior que tots portem dintre, per això els contes no tenen edat, com a obra d'art que són, s'adapten al desenvolupament intel·lectual del que els escolta. Aquesta conferència-taller proposa retrobar aquests símbols i el seu significat. Què s'amaga sota l'aparença innocent del contes i recuperar la seva saviesa ancestral.

DIRIGIT A:  
Totes les persones que estiguin interessades. Pares/Mares, narradors i narradores amb i sense experiència, professionals de l'educació: professors, educadors, monitors... Qualssevol persona interessada.
 
QUAN:
Dimarts 22/10/13; 19:00 h.

DURADA:
1h 15'

ON:
Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver
C. Comte Borrell, 44-46; Barcelona
Tel. 93 329 72 16
Metro: L3: Poble Sec; L2: Sant Antoni
Bus: 20, 24, 37, 64 i 91
Link a mapa de situació

IDIOMA:
Català

ACTIVITAT GRATUÏTA.

IMPARTEIX:
Carme Glez
Fa uns anys que va retrobar un camí que havia deixat oblidat en la infantesa, un camí que deien que no portava enlloc. El va seguir inspirada pel seu instint i va fer de les històries el seu corser i la seva armadura. Avui es passeja per la vida cavalcant en la veu i la paraula. És narradora oral: conta contes des de 2006, tant en català com en castellà, per a públic infantil, juvenil i adults. A biblioteques, centres cívics, centres culturals, cafès-teatre, petits teatres, bars, maratons i trobades de narració i allà on hi hagi oïdes disposades a escoltar.
Està formada en Conteteràpia i Ludoformació: Conferenciant i talllerista. És dinamitzadora de riureteràpia i TERP: Taller Expressiu del Riure Profund; Monitora de temps de lleure i Practitioner PNL.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario